- Komerční sdělení -zeny
ZajímavostiVzpomínka na dětství v pekařství PAUL

Vzpomínka na dětství v pekařství PAUL

-

- Komerční sdělení -aktuality

Kdo by neznal ze školkových a školních let vůni nejoblíbenějšího jídla – buchtiček se šodó. Vůni teplého vanilkové krému můžete v těchto podzimních dnech nasát v okolí francouzského pekařství PAUL.

Pekařství PAUL tomuto receptu vdechlo chuť Francie. Kynuté buchty tedy nečekejte, ale kousky máslového croissantu zalité lahodným vanilkovým krémem vás chladnými rozhodně nenechá. Tento skvělý dezert se podává teplý, proto je i vhodný jako menší oběd.

Mezi další teplé novinky podzimu patří Krůtí sous-vide s opečenými brambory a ratatouille. Ratatouille je typický zeleninový pokrm ve Francii, který obsahuje pečený lilek, cuketu a papriku vše jemně kořeněné a s křehkým krůtím masem tvoří dokonalou kombinaci k obědu.

Mohlo by se vám líbit

Italský olivový olej má tradici už od dob antického Říma

V dějinách je jen málo plodin, které vydrží na špici popularity tak dlouho, jako právě produkty olivových hájů. Když se...

Co nabízí přístrojová neinvazivní péče o tělo?

Potýkáte se s nedostatky v podobě tukových polštářků či celulitidy a nevíte si s nimi rady? Zdravý životní styl, pohyb a minimalizovat...
- Komerční sdělení -zpravy

Tipy, jak konečně dodržet obávaná předsevzetí

Je to tady, nový rok a s ním nový začátek. Jinými slovy období, kdy si nemálo z nás řekne ono slavné...

Už jste četli?

Italský olivový olej má tradici už od dob antického Říma

V dějinách je jen málo plodin, které vydrží na špici...

Co nabízí přístrojová neinvazivní péče o tělo?

Potýkáte se s nedostatky v podobě tukových polštářků či celulitidy a...
- Komerční sdělení -zpravy

Mohlo by se vám líbitNebo ne?
Redakce doporučuje