Francouzské pekařství PAUL působí na českém trhu již téměř 12 let. Vedle celosvětově oblíbené francouzské klasiky přicházejí mistři pekaři i s vlastními lokálními recepturami, které v duchu gastro fusion spojují to nejlepší z francouzské a české tradice. Právě taková je i novinka Kmínový chléb. Ten je podobný oblíbeným typicky českým chlebům, je však upečen z francouzské mouky a kvásku vyrobeného v pekařství PAUL, jehož základem jsou rozinky sultánky. Specifickou chuť mu dodává zejména kmín, který je z poloviny drcený a z poloviny celý – díky tomu je jeho chuť i vůně skutečně intenzivní. Francouzští pekaři také chleby s oblibou nařezávají, aby se při pečení uvolnila a zvýraznila chuť všech ingrediencí. Zda je na tom něco pravdy, se můžete přesvědčit sami a pro Kmínový chléb s charakteristickou výraznou prasklinou v křupavé kůrce si zajít již v září. 

Pekařství PAUL podporuje Centrum Paraple

Kromě skvělého gurmánského zážitku budete mít z nákupu této novinky i dobrý pocit – 10 Kč z prodejní ceny podpoří projekty obecně prospěšné společnosti Centrum Paraple. Francouzské pekařství PAUL s obecně prospěšnou společností Centrum Paraple spolupracuje dlouhodobě. Kromě finanční podpory z prodeje speciálních výrobků zpříjemňovaly například balíčky francouzských cukrovinek a pravidelné coffee breaky klientům Centra Paraple sociálně rehabilitační pobyt

  Automaty na kávu a Latte Art? I to jde dohromady!

Post by admin

Comment(0)