Kdo by neznal ze školkových a školních let vůni nejoblíbenějšího jídla – buchtiček se šodó. Vůni teplého vanilkové krému můžete v těchto podzimních dnech nasát v okolí francouzského pekařství PAUL.
Pekařství PAUL tomuto receptu vdechlo chuť Francie. Kynuté buchty tedy nečekejte, ale kousky máslového croissantu zalité lahodným vanilkovým krémem vás chladnými rozhodně nenechá. Tento skvělý dezert se podává teplý, proto je i vhodný jako menší oběd.
Mezi další teplé novinky podzimu patří Krůtí sous-vide s opečenými brambory a ratatouille. Ratatouille je typický zeleninový pokrm ve Francii, který obsahuje pečený lilek, cuketu a papriku vše jemně kořeněné a s křehkým krůtím masem tvoří dokonalou kombinaci k obědu.
https://glamourcasopis.cz/elfove-trpaslici-a-jine-bytosti/
https://modninoviny.cz/jobsi-cz-tip-dopad-koronaviru-na-mlade-lidi-na-pracovnim-trhu/
https://jazena.cz/po-zime-nezapomente-sterace-na-voze-vymenit/