- Komerční sdělení -zeny
ZajímavostiVýroční novinka v pekařství PAUL

Výroční novinka v pekařství PAUL

-

- Komerční sdělení -aktuality

Letos je tomu přesně 130 let, kdy bylo otevřeno první pekařství PAUL ve francouzském Lille. Tím, kdo ho uvedl do provozu, nebyl nikdo jiný, než zakladatel, pan Charlemagne Mayot. Jeho jméno nese i jemné těsto, ze kterého je bulka letošní podzimní novinky. Řeč je o lahodném burgeru.

Burger se slaninou a kuřetem je to pravé ořechové, co si během sychravých dní dopřát. V bulce z tradičního těsta Charlemagne najdete kousky kuřete se šťavnatou pečenou slaninkou a rajčetem. Třešničkou na dortu je kvalitní majonéza a sýr Monterey Jack, který vám učaruje svou výraznou chutí. To vše je završeno křupavými semínky na bulce.

Můžete si i zvolit, zda chcete svůj burger studený či teplý. Studený zvýrazní chuť sýra, teplý dá naopak větší prostor lahodné slanině, která nejenže skvěle chutná, ale i voní. Ať už tedy zvolíte variantu teplou nebo studenou, pokaždé se vám budou sbíhat sliny.

Mohlo by se vám líbit

Italský olivový olej má tradici už od dob antického Říma

V dějinách je jen málo plodin, které vydrží na špici popularity tak dlouho, jako právě produkty olivových hájů. Když se...

Co nabízí přístrojová neinvazivní péče o tělo?

Potýkáte se s nedostatky v podobě tukových polštářků či celulitidy a nevíte si s nimi rady? Zdravý životní styl, pohyb a minimalizovat...
- Komerční sdělení -zpravy

Tipy, jak konečně dodržet obávaná předsevzetí

Je to tady, nový rok a s ním nový začátek. Jinými slovy období, kdy si nemálo z nás řekne ono slavné...

Už jste četli?

Italský olivový olej má tradici už od dob antického Říma

V dějinách je jen málo plodin, které vydrží na špici...

Co nabízí přístrojová neinvazivní péče o tělo?

Potýkáte se s nedostatky v podobě tukových polštářků či celulitidy a...
- Komerční sdělení -zpravy

Mohlo by se vám líbitNebo ne?
Redakce doporučuje