- Komerční sdělení -zeny
ZajímavostiSalát ze zelených lusků 3x jinak!

Salát ze zelených lusků 3x jinak!

-

- Komerční sdělení -aktuality

Salát ze zelených fazolek, doplněný žampióny a česnekem

Doba přípravy:

25-30 minut

 

Ingredience:

200 g zelených fazolek

3-4 stroužky česneku

1/3 cibule

Olivový olej

Sůl

Pepř

Pálivá paprika (koření)

Bílé víno

100 g žampionů

Citrón

 

Příprava:

Do hrnce vsypeme fazolky, zakápneme olivovým olejem, posolíme a necháme dusit pod pokličkou, dokud lusky nezměknou.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Oloupeme si česnek a nakrájíme na plátky. Vše dáme na pánev, kde smažíme na malém ohni.

Dále si očistíme žampiony, nakrájíme na plátky a přidáme je k cibuli a česneku. Přidáme sůl, trochu pepře a červené papriky a necháme dusit pod pokličkou.

Po chvíli zakápneme bílým vínem a citronem a dále dusíme, dokud žampiony nezměknou.

Na závěr vše dobře promícháme a podáváme s bílým vínem.

3. Zelené lusky s brusinkami a kozým sýrem

 

 

 

 

1 komentář

Comments are closed.

Mohlo by se vám líbit

Pozorování hvězd je jako pohled do minulosti

Vzhledem k tomu, že hvězdy jsou tak daleko a jejich světlu trvá tak dlouho, než dosáhne Země, je možné,...

Nejlepší speciality pro adventní čas? Vánočka a éclairky z pekařství PAUL políbené francouzským šarmem

Klasika, nebo experiment? Ať už milujete tradiční vánoční speciality, na něž nedáte dopustit, nebo upřednostňujete ochutnávání nových, originálních chutí,...
- Komerční sdělení -zpravy

Trpíte bolestí?

Paracetamol má analgetické a antipyretické účinky, což znamená, že tlumí bolest a snižuje tělesnou teplotu. Vyhledávají ji zejména pacienti trpící...

Už jste četli?

Pozorování hvězd je jako pohled do minulosti

Vzhledem k tomu, že hvězdy jsou tak daleko a...

Nejlepší speciality pro adventní čas? Vánočka a éclairky z pekařství PAUL políbené francouzským šarmem

Klasika, nebo experiment? Ať už milujete tradiční vánoční speciality,...
- Komerční sdělení -zpravy

Mohlo by se vám líbitNebo ne?
Redakce doporučuje