Salát ze zelených fazolek, doplněný žampióny a česnekem

Doba přípravy:

25-30 minut

 

Ingredience:

200 g zelených fazolek

3-4 stroužky česneku

1/3 cibule

Olivový olej

Sůl

Pepř

Pálivá paprika (koření)

Bílé víno

100 g žampionů

Citrón

 

Příprava:

Do hrnce vsypeme fazolky, zakápneme olivovým olejem, posolíme a necháme dusit pod pokličkou, dokud lusky nezměknou.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Oloupeme si česnek a nakrájíme na plátky. Vše dáme na pánev, kde smažíme na malém ohni.

Dále si očistíme žampiony, nakrájíme na plátky a přidáme je k cibuli a česneku. Přidáme sůl, trochu pepře a červené papriky a necháme dusit pod pokličkou.

Po chvíli zakápneme bílým vínem a citronem a dále dusíme, dokud žampiony nezměknou.

Na závěr vše dobře promícháme a podáváme s bílým vínem.

3. Zelené lusky s brusinkami a kozým sýrem

 

 

 

 

Svět Ženy Facebook

Related post

Gourmet Recepty Služby

Senzarecepty.cz – nejlepší recepty pro každou příležitost

Recepty Zprávy

Úžasné recepty na palačinky

Comment(1)
  1. […] Prev Gourmet , Recepty , Snadno a rychle | 05 Lis, 2014 | 0 3 | Salát ze zelených lusků 3x jinak! […]

Leave a Comment