Jak je již dobrým zvykem, s každým ročním obdobím přichází pekařství PAUL se speciální nabídkou. Jinak tomu nebude ani letos na podzim, kdy na zákazníky čekají sýrové speciality.
V nabídce bude například krabička s nejrůznějšími druhy sýrů. Budete tak moci porovnávat chutě všech druhů, přičemž budou podávány s fíkovým džemem, a věřte, že budete překvapeni, jak výbornou chuť dokáže vytvořit tato kombinace společně s křupavou bagetkou.
Budete mít možnost ochutnat například sýr Comté, vyráběný z mléka montbéliardských krav. Ještě jste o něm neslyšeli? Jedná se o jeden z nejoblíbenějších francouzských sýrů s krémově žlutým středem a světle hnědou, tvrdou kůrkou.
Kromě toho bude v nabídce třeba i všem známý Ementál. Sýr s charakteristickými oky uvnitř s jemně nasládlou chutí. Ačkoli je tento sýr původem rakouský, Francouzi si ho upravili k obrazu svému a na rozdíl od Rakušanů ho vyrábí ze syrového mléka.
Tyto dva sýry doplní smetanový sýr Camembert a jeden z nejznámějších plísňových sýrů, Roquefort.
Kromě možnosti ochutnávat sýry samotné si přijdou na své i milovníci teplých sýrových lahůdek. Pekařství si pro zákazníky připravilo zapečený sendvič s ementálem, Chedarem a čerstvou slaninou, který určitě během studeného podzimu zahřeje.
To ale pořád není vše. Kromě již jmenovaných pochoutek bude k dispozici i chléb se sýry Ementál a Mimolette. Čerstvě upečený chléb, přímo ve vlastní pekárně, je ideálním pohoštěním na podzimní posezení s přáteli. Zkuste ho třeba v kombinaci s mangovým čatní.