Leden v pekařství PAUL se ponese ve znamení francouzské elegance a chutí, přičemž hlavní roli sehrají ikonické croissanty. Oblíbené klasiky doplní několik novinek, které rozhodně stojí za vyzkoušení.
Zákazníci si zamilovali pistáciový croissant pro jeho jemnost a dokonalé propojení chutí. Nově se ale mohou těšit na slaný karamel a praliné, která spojuje sladkost a texturu čokolády s křupavostí lískových oříšků. Tyto delikatesy osloví jak tradiční milovníky sladkého, tak i ty, kteří hledají nové gastronomické zážitky.
„V PAUL croissanty zosobňují pravou francouzskou kvalitu a my je neustále zdokonalujeme. Věříme, že jejich chuť a struktura zanechají u zákazníků nezapomenutelný dojem,“ říká Filip Kubernat, ředitel PAUL v ČR.
Nová pobočka v centru Prahy
Uprostřed ledna přibude druhá pobočka na Václavském náměstí, což je dalším krokem v rozšiřování značky. „Expanze odráží zájem našich zákazníků a my jsme nadšeni, že můžeme přinést kousek francouzské tradice do srdce Prahy,“ dodává Kubernat.
PAUL tím pokračuje v plnění svého poslání – nabídnout Pražanům autentické francouzské pečivo a navodit atmosféru pařížských ulic.