Zelené lusky s mandlemi, brusinkami a kozím sýrem

Doba přípravy:

15-20 minut

 

Ingredience:

200 g zelených lusků

Hrst na plátky nastrouhaných mandlí

Olivový olej

Sůl

Kozí sýr

Brusinky

 

Příprava:

Do menšího hrnce vložíme zelené lusky, zakápneme olivovým olejem, osolíme a necháme dusit pod pokličkou, dokud lusky nezměknou.

Na pánev nalijeme olivový olej a vsypeme mandle, které lehce posolíme. Osmažíme do zlatova a přidáme brusinky.

Vše vložíme do větší mísy a dobře promícháme. Na závěr přidáme navrch kozí sýr a můžeme servírovat J

 

Svět Ženy Facebook

Related post

Comment(1)
  1. […] Prev Gourmet , Recepty , Těstoviny | 05 Lis, 2014 | 0 1 | Chutná italská kuchyně. Těstoviny se smetanovou omáčkou a žampiony […]

Leave a Comment